mercredi

Bonjour! imorse hade vi frukost i två timmar till edith piafs stämma, kan vara sån klichè vi. Idag ska jag laga boulet de viande et purè de pomme de terre avec marronsauce et lingonconfiture pour midi, där har ni föresten mina fantastiska franskakunskaper....sen ska jag powerwalka som en annan supermorsa till basketen med camille i vagnen och timo på cykeln. Ikväll ska jag på bio med Antoine, en ye olde one, nåt superfranskt...för jag har inte så stor lust med breaking dawn..som Elodie och Tom förövrigt var på igår.....ingen comment på den, Tom skämdes och klädde sig som en tonåring för att inte sticka ut. höppes ni har en fin onsdag mina kära och grattis på födelsedagen rallyanders_80!

saknaden kännes i hjärte idag.

+....å en pizza med nästan inget på för vi är så panka.

det här de enda jag har att bju på.....

om 2 dagar fyller Anders 31, om 5 dagar fyller Derya 19, om 15 dagar är det lucia, om 17 dagar kommer jag till värmland, om 26 dagar är det julafton, om 33 dagar är det nyår. livet är kul. hej puss

Idaaa vad gör du nuförtiden varför höör du aldrig av dig?????

ringt hem till dig 28728 gånger. hejdå.

Je regarde un coccinelle avec tres tres bleu caca

great minds think alike..

den här helgen har:

* jag inte sovit.
* druckit öl med ida på en liten bar som spelade gammal jazz och visade franska "the bachelor" på tvn.
*  jag varit på någon slags superhipster hemmafest/bar/harpkonsert och suttit i ett fönster, tittat på månen, sippat rödvin och känt mig ickehipster tillsammans med ida.
* jag inte tvättat ansiktet.
* jag haft högläsning på tunnelbanan med värmländska dialekten ur "Just kids" för ida.
* ida bestämt att vi ska säga att vi jobbar på schrute farms om någon undrar.
* jackieline upptäckt google translates lyssna funktion och haft the time of her life.
*  jag inte borstat tänderna.
* jag fått två buenochoklader istället för en i sånhär automat på metrostationen, gjort en fet highfive med ida och fått glädjetårar.
* köpt lays chips på nästa metrostation och fått en buenovitchoklad också, blivit helt galen av detta mirakel.
* jag upptäckt att jag börjar gilla att äta chokladflingor och nutella till frukost och tycker att knäckebröd med ost smakar konstigt så tidigt på morgonen.
p.s jag gör inte en mystisk "i want you" blick på dessa bilder utan det är helt enkelt mina ögon som inte pallar trycket från 10 timmar sömn på 3 dygn.

ga

prutt

hi

hongri,jag sitter vid bordä i matsala och höppes att hela tjocka pocopandillasskaran ska trilla in i min furstu å säge hej vi ä här vi älsker dig och vi har flyttat till paris å tagit med oss en hel lastbil med saltlakrits och åsedaost. kom igen då.

att......

ingen har skrivit sin adress i det förra inläggets kommentarskörg gör en välli lessen da, skärping foriheeeelvötö.

hej

Om någon av mina älskade där hemma i skogarna har skickat ett brev eller liknande till mig så har det ej kommit fram p.g.a att man måste skriva co. Wendling också...så om någon tycker jag varit oförskämd som inte tackat beror det alltså på att lillbrevet inte kommit fram. Detta gäller inte er mamma och pappa för det gäller inte paket och jag ska ringa den franska postfan imorgon. Sen kan gärna alla mina anhöriga skriva sina adresser i mitt kommentarsfält så tackar jag så mycket för mig.  puss puss pusspusspuss

RSS 2.0