Alex Winston - Fire Ant


hemskolning av mig själv i 30 grader.

'
Ida om du läser det här vill jag ses ikväll på le baltard.
Poco pandillas om ni läser det här så ska ni veta att jag tänker på er och saknar er vareviga dag. Vad gör ni nu förtideen? Varför hör ni aldrig av eeer? det var alldeles för läängesen vi sågs....Och le famille Englund: love you guys!
p.s. love poco's också, så.

Ane Brun feat. José González - Worship

Den femtonde oktober ska Ida och jag bege oss till le trianon i montmartre för att beskåda världens bästa ane brun.
Den nya skivan kan vara något av det absolut vackraste jag hört. Lyssna på den. Order.

Mmmm votre tacos c'est tres bon, bravo oilvia!! applaudissements pour vous.

Idag har:
* Marceau kommit på den geniala idèn att ta med alla citroner upp på sitt rum för att göra lemonad med sitt kemi-set och sedan tvinga oss andra att dricka det.
* Jag gillrat fällor för bananflugor.
* Vi hittat en mosad nyckelpiga på Camilles matta och haft begravning i fönstret.
* Jag sagt håll käften till Camille på svenska när hon började grina för tusende gången.
* Har Camille varit en bebis som vill bli buren 24/7.
* Jag gått in på mitt rum och ätit choklad i smyg.
* Jag ingen aning om vad poco pandillas haft för sig denna septemberdag.
* Skriksjungit till "rolling in the deep" medans barnen skrikit ännu högre och sprungit runt med gevär i cowboyoutfit när jag lagat köttfärsås.
* Det varit 28 grader och sol i Paris.
Bonne nuit.

mys

hittade denna under en handduk...om det hade leget en tändsticksask bredvid hade den varit lika stor som spindeln, är på min vakt nu såattesäga...känns som han ska sticka fram ett ben eller tre överallt,snabb, smart och säkert giftig...är ju inte i värmland längre.
update: städerskan tog hans liv med sin toffla och lärde mig säga spindel på spanska....men det har jag redan glömt. Nu: google "spindlar frankrike"..

you know igelkötten? near körv?


bom bombombbom

Idag dricker jag kaffe och läser franska Elle i en park. Ikväll ser jag på toy story 3 för femte gången med kidsen och käkar popcorn. Imorrn är jag vid champs elysèes klockan halv tio på möra för att möta ida och ta körven till puces de vanves där vi ska rota efter diverse extremt nödvändiga saker på världens bästa loppmarknad, sen dricker vi massa kaffe i maraiskvarteren och skrattar åt barn som trillar, sen slår vi en baguette traditon i huvudet på fransyskorna för att det har så tjockt och glansigt hår, efter det får vi smäll och åker grinandes hem i körven, byter om och lyssnar på något skumt och asdåligt från min indie/rock playlist för september, sen beger vi oss ut på kullerstensgatorna i Paris för att dansa isönder klubbarna vid notre dame....men....för fem minuter sedan lekte jag med en liten skallig nallebjörn och beställde en citronglass av en legogubbe med svärd (han mördade mig direkt efteråt).

gonatta

Om ändå baguetten med nutella klockan åtta på morgonen vore en hederlig knäckemacka med bregott och åsedaost. Om ändå fransmän kunde lägga den där lilla jävla espresson bakom sig och lära sig dricka kaffe på riktigt. Om ändå mina tänder inte hade blivit en nyans gulare på en månad av allt sockerintag här i barnagans land. (Det betyder att jag kommer ha tre nyanser gulare tänder vid jul och 11 gånger gulare när jag flyttar hem igen.)
Om ändå jag skulle ta och sova nu så att jag kan kliva upp klockan åtta imorgon, möta en ny dag i mitt älskade Paris, sätta mina gula tänder i en baguette med nutella, dricka en liten jävla espresso och vara lyckligast i världen åt att det är fredag.
Om ändå den här bilden kunde ha lite mindre med texten att göra............om ändå om ändå om ändå om ändå..åhåhååååååååå

poco pandillas; kom till paris


livet de senaste dagarna....minus: torka barnrumpa med orange skit, bränna sig på stekpannan och svära på svenska och missa sista metron


klyschan


timothee och camille som gräver guld......

'

schemat mitt da


äntligen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0